dijous, 18 de març del 2021

COMUNICAT ÚLTIMES VESPRADES A MESTALLA



Des de l’agraïment per l'oportunitat de participar en el projecte, úvaM ha tractat de contribuir des de l'inici de les reunions a la consolidació d'una plataforma plural, amb l'objectiu de la unitat, en la qual tots poguérem sentir-nos representats, i a la qual cadascú contribuïra amb el seu treball i idees. 

En els últims temps hem tractat, sense èxit, de tendir els ponts que feren possible aclarir les diferències que es manifestaven de manera evident al si de la plataforma. Lamentem que això no haja pogut fructificar, perquè el valor de la nostra unitat era un actiu imprescindible en l'oposició a Meriton. Si això no ha sigut possible, haurà sigut la conseqüència i la suma dels errors que tots hem comés. 

En una societat democràtica no s'imposen les escales de valors. Són el fruit del contrast de parers, i cada col·lectiu té la capacitat per a decidir la direcció que crega més oportuna. En les condicions en què es defineixen els objectius de De Torino a Mestalla no podem continuar participant.

Aprofitem per agrair Juan Martín Queralt, com a figura aglutinadora, el seu esforç i la seua implicació per revertir l'actual situació en que es troba el València CF.


Últimes vesprades a Mestalla.