dimarts, 6 de juny del 2023

COMUNICAT ÚLTIMES VESPRADES A MESTALLA


Davant del comunicat emés pel València CF en acabar esta temporada, el col•lectiu Últimes vesprades a Mestalla vol manifestar la seua repulsa pel seu contingut, que no fa sinó acreditar que el desgraciat temps de Meriton entre nosaltres ja ha finalitzat. Meriton, i no per molt de temps, té la possibilitat d'optar per una eixida honrosa o per una eixida dolorosa.

L'opinió pública ja ha dictat sentència d'una manera notable i reiterada al llarg de tota la temporada. No es pot reiniciar cap comptador ni d’inaugurar cap nova etapa, perquè no és cert que hi haurà un canvi d'actitud, ni un treball dur, ni res semblant: és, una vegada més, la mateixa estratègia de sempre, que enguany quasi acaba amb el descens, i que, de no ser clausurada, acabarà amb la vida d'este entitat centenària.

No hi ha excuses que valguen per a qui és incapaç de la generositat davant del patiment aliè. Davant d'un maltractador que agredix una persona mentre la té segrestada, no valen ni excuses ni rectificacions: allò que s’ha de fer és protegir a la víctima, i que es dicte una ordre d'allunyament que evite el patiment i protegisca la seua vida.

Reclamem al món de la política una posició ferma i desinteressada per a resoldre este conflicte, i exigim a tots els que ens situem en l'oposició a Meriton perseverar amb un últim esforç per acabar de manera definitiva esta etapa de perversitat i incompetència.

Per últim, no podem evitar senyalar com a culpables d’esta situació també a les persones que des del club han participat amb Meriton en la presa de decisions, en la seua condició de col·laboradors necessaris: han deixat passar el temps de la rectificació i han triat la indignitat. Encara estan a temps de posar el València primer lloc. És el moment de fer-ho. Ara o mai. És ells o nosaltres.


ÚLTIMES VESPRADES A MESTALLA