divendres, 2 de setembre del 2011

El campionat bipolar

·
·
Hola a tots amics futbolers, com supose que tots ja haveu comprovat fa poques dates hem donat la benvinguda a una nova edició de la lliga BIPOLAR. en esta ocasió en la seua versió 3.0.

Una lliga de dos ampliada i millorada, tingueu en compte que els altres dos equips classificats per a la Champions, que tal vegada podien donar algun esglai (sempre ocasional o accidental) als “dos grans” han hagut de vendre als seus jugadors referents per quadrar caixa.

Com veieu la cosa no decau, si uns guanyen el dissabte 0-6, els altres li fiquen cinc al quart classificat sense cap problema. VISCA LA COMPETICIÓ i el FURBOL (Villar dixit).

I la resta a roure, perdó, en què estaria jo pensant, volia dir a riure les gràcies dels Mourinhos, Peps, Cristianos, Ramos, Alves (Dani per suposat), Pepes, Manolos (Lama -Carreño, Carreño- Lama), i a escoltar les disertacions dels guardians de les essències futbolístiques, dels propietaris de l’ètica, l’estètica i el seny, dels qui històricament s’han queixat de les discriminacions i que ara des de la seus posició hegemònica no recorden, o no volen fer-ho, un passat no tant llunyà en el temps.

La temporada passada els clubs volgueren fer vaga. Enguany han sigut els jugadors els qui l’han fet. Ara les ràdios no volen pagar als clubs (per què com tots sabem, estes empreses privades, fan una gran tasca social al no cobrar als seus anunciants durant les retransmissions PIPAS FACUNDOOOOO...i les seues grans estreles Paquitos, Pepesdomingos, Ponsetis i companyia s’ho passen tant bé, que en lloc de cobrar paguen per fer el que fan).

Després de tant de desgavell jo em pregunte ¿Per a quan una vaga d’aficionats?. Aficionats farts de Puntopelotas, de Ronceros, Polisrincons, locos Gatti (espere encara que complisca una vella promesa) i demés hooligans disfressats de periodistes o pseudoconeixedors del futbol. Graciosets que sempre menyspreen als qui no combreguem amb rodes de molí.

En definitiva, amb uns clubs que deuen el que no està escrit, amb uns horaris de partits sense trellat, amb un president de la LFP que va enfonsar a un club històric com la Reial Societat, amb clubs tramposos que recorren a la llei concursal adulterant la competició podem afirmar amb rotunditat que esta és LA MILLOR LLIGA ESCOCESA DEL MÓN.

Ànim a tots, penseu que sols queden 37 jornades de les que tan sols 2 d'elles (podeu deduir fàcilment quines seran) es viuran com abans es vivia el futbol: amb emoció, passió, incertesa. La resta serà el pim-pam-pum d'una lliga a 100 punts fora de l'abast del mortals.

Jo ho tinc clar, continuaré patint, vibrant i gaudint dels partits a Mestalla i seguiré amb passió una lliga europea, moderna, competitiva i exemplar com la Bundeslliga, on en les darrere cinc edicions quatre equips diferents han sigut campions.


Josep Andreu Bosch Valero
Soci i accionista del València CF
·

4 comentaris:

kawligas ha dit...

L'exemple de la Bundesliga és molt adient, un signe evident de les coses bén fetes. Excel.lent.

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord que tenim una lliga absolutament patética, pero es la lliga que volen els clubs, el VCF inclós. A mí m'avergonyix que el meu club s'alinee amb Madrid i Barça en el tema dels drets televisius. Que sí, que d'esta manera ens asegurem un fixe que el necessitem per a sobreviure, pero a costa de qué? De no poder lluitar per a tractar de guanyar un altre títol de lliga?

El futbol espanyol està mort.

Un saludo
Jose Miguel Lavarías

M.A. ha dit...

Estando de acuerdo con el Sr. Bosch, como lo estoy, y más allá de las teorías, creo que todo se reduce a una lucha de clases. La burguesía que quiere ser aristocracia. El proletariado estamos en otras cosas. Yo de momento ya estoy preparándome para lo que se me viene encima: domingos de sufrimiento y copas (de las de beber) de precalentamiento.

Anònim ha dit...

Un artículo muy oportuno, actualmente solo el Villarreal y el Sevilla están levantando la voz, pero a buen seguro si son incluidos en el grupo del VCF y del At.Madrid lo darían por bueno.
Veamos lo que dicen las matemáticas, si se repartieran a cada club de 1ª la misma cantidad de los derechos televisivos (poco mas de 600 millones de euros) saldrían a unos 30 millones de euros por cabeza, por esto el At.Madrid y el VCF se callan como p...., (dejarían de ingresar 12 millones de euros), el Villarreal pide 1 millón más y el Sevilla 6 millones mas de lo que les toca actualmente. Tampoco parece excesivo, lo sangrante es la cantidad que cobran el R.Madrid y el Barça ¡¡140 millones de euros!!. El resto de equipos no dice ni mú, bastante tienen con el papeleo de la Ley Concursal.

Patético panorama del fútbol español a corto plazo.

PEPELU.