dilluns, 18 de desembre del 2017

PEPE VAELLO, UN DELS NOSTRES




Ens ha deixat un gran valencianista, Pepe Vaello, tal vegada una de les persones que, sense haver format part del primer equip ni de la directiva del club, més coneixien com era el València CF.

Pepito, es va convertir en el seguidor més fidel del club, va ser un més dins l'expedició de l'equip. En molts desplaçaments es va convertir en el delegat de l'entitat, l'home bo que igual servia per a pagar els hotels, com per anar a rebre als nous fitxatges del club. I tot ho feia sense rebre cap remuneració, sempre es va pagar tots i cadascun dels seus viatges per anar a vore al seu València allà on jugara. I en eixos moments es va convertir en amic-confident-conseller de molts jugadors, alguns dels quals el continuaven considerant un dels seus, fins i tot un segon pare.

Pepe, va viure en primera persona els anys de glòria de la Copa-Recopa-Supercopa així com els anys de plom que acabaren en el descens a segona. Mai abandonà el vaixell, sempre va ser fidel a uns colors i a uns sentiments.

Ara ja no estàs entre nosaltres, tirarem a faltar les teues vivències, sobretot aquelles que per respecte al club i als seus protagonistes mai contares.

Descansa en pau Pepito, has sigut molt gran.



                                                                   Últimes vesprades a Mestalla