divendres, 30 de desembre del 2011

El 8 de desembre de 1982 quedarà per a sempre en la meua memòria

·
En 1982 tenia només 9 anys, però sempre recordaré aquest partit a Mestalla. Vaig anar amb mon pare i crec que no podia estar més nerviós. Anarem a tribuna, pugí per les escales, i les cames ja me tremolaven. El tremolor no era del fred, recorde aquest partit quasi tant com la final a Madrid davant el Depor, la final de l’aigua. Les imatges d’aquell dia quedaren a la meua retina, només espere algun dia poder fer el mateix amb els meus fills. Espere que Martina, Vicent i Joan tinguen també l’oportunitat de conèixer Mestalla o el proper camp del València. Que visquen aquesta part tan intensa del sentiment valencianista encara que ells no siguen d’Alaquàs com el seu pare ni visquen a València.

Des de Mallorca tot es veu diferent, però els sentiments són els sentiments i aquests darrers dies he tingut la gran sort de poder comptar amb la família alaquassera i gaudir d’unes setmanes extraordinàries. He aprofitat els dies per acabar un treballet que havia preparat per a mon pare. I amb el regalet que no és més que un modest recull de premsa extret de l’hemeroteca de La Vanguardia he inclòs un enllaç al vostre bloc. Bloc que he descobert aquest estiu i que m’ha ajudat a decidir-me per fer-li el regal.

Amb la completa seguretat que Paco Peiró (pare) es convertirà en un seguidor més de les vivències d’aquest bloc.

Gràcies per la dedicació i pels bons moments valencianistes.


Josep Peiró
Accionista del València CF

Petit recull València CF

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Sinceramente había olvidado imágenes de aquel partido de UEFA.No sé si jugamos con pantalón negro o azul de la segunda equipación. Sí recuerdo aquel escudo horrible que hizo Adidas.

Anònim ha dit...

Va ser amb pantaló negre i recorde aquell partit molt bé. Empatarem a 0 en Moscou, on Bermell va fer el partit de la seua vida. I ja en Mestalla, el VCF ens mostrà la seua millor imatge (l'europea, perque no cal recordar que aquella temporada va ser la del patiment extrem, no?) i en un gran partit derrotarem els russos, que eran un gran equip, amb dos gols magnífics, un de Solsona, des de fora l'area, batent per dalt a l'enorme Dassaev i un altre de Quique Moreno recorreguentse tot el camp en un gol antológic. Que bó era Quique Moreno, pero quanta perrería duia damunt. Una llàstima de jugador.

Bonic record. Gràcies Peiró.

Feliç 2012 per a tots, valencianistes!!!

Un saludo
Jose M. Lavarías

Anònim ha dit...

Salutacions per a tots els valencianistes de "ses illes".
Bona eixida i entrada d'any.

Josep Bosch

Anònim ha dit...

Emotiu article company.

Internet nos está facilitando la vida en forma de hemeroteca, La Vanguardia, El Mundo Deportivo, ABC, y alguno más que he descubierto, se lo han currado y podemos ver las crónicas de partidos concretos de nuestro Valencia, en este aspecto, echo de menos que tanto Levante EMV como Las Provincias, den el paso adelante y digitalicen sus diarios.

Mientras llega ese momento tengo que pedir favores impagables.

Feliç Any companys.

PEPELU.

Anònim ha dit...

ese 8 de diciembre fue mágico. Se jugó extrañamente a las 17'00 por eso de ser festivo...el gol de Solsona es de los 5 más bonitos que he visto en Mestalla. Impecable.

Gran aportación.

BT

Anònim ha dit...

Qué Bob os conserve la memoria.

Feliz Año 2012

Fran

Anònim ha dit...

La peor temporada liguera de la reciente historia del Valencia (peor en números incluso que la 85/86). En UEFA,sin embargo, todo un portento. Veníamos de eliminar al Manchester, en Septiembre, y al Banik en la noche de la pantaná si no recuerdo mal.

Anònim ha dit...

La portada de la Vanguardia del 27/06/1999 li la enviaria a "Las Provincias" i al "Levante EMV" pera que s´enteraren del "cas" que mos fan a mosatros guanyant un titol.. Per si atre dia tenen la tentasió de ficar a Messi a mija plana de portá despres del partit d´anada d´una semi de Champions..
Amunt Sempre VCF !!
Bonico-Monca

Anònim ha dit...

Este post tenía algo de Moreno. Descanse en paz.

Josep Peiró ha dit...

23 de setembre na Martina amb 6 anys ja anat a vore el València CF, la vist, allò de jugar és una altra cosa, el resultat el mateix que fa 30 anys 2-0 per als locals, en aquest cas el Mallorca. Res a destacar del nostre equip. Nosaltres ho hem passat bé, ara falten els dos menuts!

Josep Peiró ha dit...

El 5 de maig del 2013 he portat a tota la família a vore un Mallorca-Levante. Partit roïnet, han empatat i el Levante ha ficat un gol sense voler.

Ara ens falta Mestalla, me pareix que els dos xiquets disfrutaran del futbol.

Salut!

Josep Peiró ha dit...

El 5 de maig del 2013 he portat a tota la família a vore un Mallorca-Levante. Partit roïnet, han empatat i el Levante ha ficat un gol sense voler.

Ara ens falta Mestalla, me pareix que els dos xiquets disfrutaran del futbol.

Salut!