dimarts, 20 de desembre del 2016

PRESENTACIO DEL NOU LLIBRE "ULTIMES VESPRADES A MESTALLA 2ª PART"





El passat divendres 16 de desembre es va realitzar la presentació del llibre "Últimes vesprades a Mestalla 2ª part", que va tenir lloc en un marc incomparable, la Llotja VIP de l'estadi de Mestalla.

L'acte va comptar amb l'assistència de la presidenta del València C.F. Lay Hoon Chan, del Director General de la Fundació València C.F Pablo Mantilla, així com del conseller del Valencia C,F, Juan Cruz Sol i de l'ex-president del València C.F. Jaume Ortí.

Va oficiar de mestre de cerimònies el periodista Paco Lloret, flanquejat pel patró de la Fundació del València C.F. el doctor José Luis Zaragosí, el director de Màrqueting i Comercial a Europa del València C.F. Damià Vidagany, l'historiador Josep A. Bosch coordinador del llibre i membre del col·lectiu Últimes vesprades a Mestalla ", i de Carmel Roda germà d'Elvira Roda.

Deixem a continuació els dos enllaços de vídeo que VCFplay va realitzar per a la presentació, un d'ells de l'autor del pròleg Rubén Baraja, i també de l'àudio que Elvira Roda va gravar per a este acte.