dijous, 19 de juliol del 2018

ULTIMES VESPRADES A MESTALLA 10 ANYS


Hui és un dia feliç, molt feliç.

Hui compleix 10 anys un projecte nascut des del sentiment i l'amor al nostre València.

Segurament, quan va nàixer este blog, tal dia com hui al 2008, quan tot feia pensar que el trasllat al nou estadi era inminent, ningú podia imaginar que una dècada després este quadern de bitàcora del valencianisme, anava a estar viu, amb 373 entrades i encara teníem com a llar el vell i entranyable Mestalla.

Per a qui no ens conega, direm que el col·lectiu "Últimes vesprades a Mestalla" reunix a una sèrie d'aficionats, amb unes preocupacions que van molt més enllà de la marxa de l'equip, els resultats, les classificacions o els problemes societaris que envolten el dia a dia de l'entitat. 

Fruit de l'interès per la història del club i pels seus vincles amb la societat valenciana i valencianista sempre hem donat suport a les diferents accions culturals i de defensa del patrimoni històric que des del club o la seua Fundació s'han realitzat. Al mateix temps, hem dut a terme iniciatives culturals i solidàries com l'edició de dos llibres a favor d'Elvira Roda, néta de José Llorca, un dels fundadors del club, qui pateix Sensibilitat Química Múltiple (SQM), una rara malaltia no reconeguda per la sanitat pública i reivindicacions històriques per  tractar de dignificar el passat del nostre club com la restitució de Josep Rodríguez Tortajada com a president del club o la darrera amb l'objectiu de tornar al nom primigeni de l'entitat: València Football Club. 

Modestament, creguem que totes estes iniciatives fan gran al club, ajuden a construir el seu relat i ajuden a reafirmar el sentiment de pertanyença, que va molt més enllà dels resultats, les planificacions esportives o la propietat accionarial.

Per últim, no podem acabar sense donar les gràcies a totes les persones que han participat en esta aventura. A tots els autors que ens han cedit textos, als nostres seguidors i a tots els que han participat de les nostres iniciatives, motivades única i exclusivament per l'amor al nostre club i amb l'objectiu de fer-lo cada vegada més gran i orgullós del seu patrimoni històric, cultural i material.


Moltes gràcies a tots.
Amunt València!!!


                                                  
   Últimes vesprades a Mestalla.