dijous, 8 d’octubre del 2020

COMUNICAT ÚLTIMES VESPRADES A MESTALLA



Des de la seua creació, el col·lectiu Últimes vesprades a Mestalla (uvaM) ha col·laborat sempre amb totes aquelles iniciatives, impulsades des del club o des de fora de l'entitat i exigint sempre que foren promogudes amb dignitat i respecte a la història de la institució, per a qualsevol classe d'acte d'homenatge generós que es rendira al patrimoni cultural i simbòlic dels seus jugadors i aficionats, o que incrementara l'extensió del valencianisme en la societat valenciana. 

Des de la seua aparició, i en diferents moments de la recent història del València, uvaM sempre s'ha posicionat amb claredat, expressant la seua opinió cada vegada que alguna decisió posava en perill la dignitat de la nostra història centenària. Este és un d'eixos moments en els quals el silenci no pot ser còmplice. 

La gestió de Meriton, actual màxim accionista de la Societat Anònima Esportiva València CF, mereix el nostre retret més explícit, no sols per la falta d'encert empresarial i de deteriorament del patrimoni de l'entitat, sinó pel fet que les seues decisions discrecionals es prenen amb indignitat, faltant al respecte als seus aficionats i als jugadors i tècnics que han format part del València. 

Comuniquem, per tant, que qualsevol acte futur que fem o amb el qual col·laborem en la nostra línia habitual de protegir i honrar el nostre patrimoni històric, es realitzarà sempre que no compte amb la presència de representants de l'actual Consell d'Administració, com fins ara havíem fet per una qüestió de respecte institucional. A partir d'este moment, la seua presència compromet la dignitat i respecte que mereix el València CF. 

La gravetat de la situació exigix un punt i final a una etapa fracassada, que no permet ja ni promeses futures ni rectificacions ocasionals. Qualsevol moviment social que tinga com a objectiu posar fi a esta etapa, i que procure la democratització del club, retornant el protagonisme als seus aficionats, comptarà amb el nostre decidit suport.


ÚLTIMES VESPRADES A MESTALLA.