dissabte, 12 d’octubre del 2024

COMUNICAT ÚLTIMES VESPRADES A MESTALLA

Des d'Últimes vesprades a Mestalla, col•lectiu que treballa per la recuperació de la memòria del València CF, volem denunciar el plagi dels textos del nostre company José Ricardo March (@joshrimarn) per part del departament de comunicació del club.

No deixa de ser irònic que des del 'local management' de l’entitat es busque aprofitar, sense citar-lo, el treball d'un dels historiadors de referència del nostre club, a qui la direcció de l'entitat té vetat des de 2019. El cas de March no és, malauradament, l'únic exemple de veto per part del Valencia a periodistes i investigadors crítics amb la gestió de Meriton. En el cas d'úvaM, un dels altres integrants, Josep Bosch, també el patix.

Esta darrera publicació, plagiant sense escrúpols, és un bon moment per assenyalar l'ús bastard i interesat que es fa de la història del nostre club i dels seus símbols per tractar de distraure i amagar la més que evident destrucció i l'espoli que pateix el club per part dels seus actuals “okupes”, convertint el Valencia en una colònia de Singapur. Una ciutat-estat que, com ha quedat suficientment clar durant esta passada setmana, està molt allunyada de la nostra forma d’entendre la llibertat d’expressió i la manera de mostrar públicament la discrepància.

No deixa de ser irònic que els qui es plenen la boca amb la nostra història siguen, al mateix temps els que es neguen a la catalogació del club com a Bé d’Interés Cultural (BIC). Fa uns mesos, arran la negativa de Meriton a la declaració del València CF com a BIC, el nostre col·lectiu i els seus integrants van ser assenyalat públicament pel ‘local management’ d’estar situats al costat dels "enemics del València". La clàssica treta d’“embolicar-se amb la bandera” quan ha sigut Meriton qui s’ha aprofitat pública i notoriament d’algunes de les nostres iniciatives per recuperar el nostre passat.

No enganyen a ningú, només a qui vol seguir enganyat. Nosaltres, per la nostra part, continuarem amb la tasca que hem fet i fem des de l’inici del nostre col·lectiu.


Amunt València i Lim Go Home!