divendres, 10 de juliol del 2009

Comunicat del club1919 i ultimesvespradesaMestalla.blogspot.com

·
Comunicat del club1919 i del blog ultimesvespradesaMestalla.blogspot.com al voltant de l’actual situació del València CF i l’Ampliació de Capital, obert a la adhesió d'aquells seguidors del nostre blog que així ens ho indiquen per email (ultimesvespradesaMestalla@gmail.com), i que enviarem pròximament als mitjans de comunicació que seguixen l'actualitat del València.

Assemblea de socis del València CF reunida a la tribuna de Mestalla per estudiar la situació després de la riuada de 1957.

El nostre València CF no és un joguet

El nostre València és un club de futbol amb noranta anys d’història, vint prestigiosos títols oficials espanyols i europeus, probablement l’entitat de la societat civil més representativa dels valencians i una afició estesa pels cinc continents. És un club que es mereix respecte i representa una afició que es mereix respecte. En conseqüència, els dirigents o aquells que aspiren a dirigir-lo han de tractar l’entitat i els seguidors amb respecte i fent bé les coses.

El VCF ha patit i patirà en els anys següents les nefastes conseqüències d’una pèssima gestió i d’un populisme trampós que prometia coses irrealitzables. No és la primera vegada que ens han promés liquidar de colp un deute del club. Allò cert és que els que ho prometeren l’han incrementada de manera irresponsable fins a l’extrem de posar en risc la viabilitat de l’entitat.

És l’hora del trellat, del rigor i de la professionalitat. És l’hora de marcar un model d’un València CF exigent però realista, competitiu però que no imite patètics projectes galàctics, que il·lusione als valencianistes però que no ens enganye. Per a fer-ho trobem que és imprescindible l’ampliació de capital i apel·lem als que ens estimem el VCF a secundar-la en la mesura de les possibilitats de cadascú. Sabem que estem en un moment econòmic i social complicat, però el VCF ens necessita i no podem ni volem donar-li l’esquena.

Per això ens indigna que aquells que no han complit amb la paraula donada, aquells que se’ls omplí la boca de dir públicament que comprarien les parcel·les de Mestalla per 300 milions d’euros si no eixia comprador o que s’enorgullien d’afirmar a tort i dret que ja tenien un comprador i que anaven incomplint una data i una altra que ells anaven fixant, ara vullguen tornar a enganyar-nos. No tenen credibilitat i no es mereixen dirigir al València CF. Si prioritzen l’interés del club, que aporten allò que puguen en l’ampliació i que no posen pals a les rodes.

Allò més important és la viabilitat del València. El nostre València CF no pot ser un joguet en mans d’uns irresponsables. Cal un València del qual puguen enorgullir-nos els propers 90 anys.

Visca València i amunt València!


ultimesvespradesaMestalla.blogspot.com
club1919

Signat pels següents accionistes, abonats, seguidors i grups d'aficionats del València CF:
Juan Miguel Acedo Pozo, Simón Alegre Jaén, Alejandro Aparicio Cuevas, Vicent Baydal, Guillem Bertomeu Torner, Josep Andreu Bosch Valero, Sergi Calvo Saavedra, Chimo Calvo Saavedra, Alfredo Cardona Camarena, José Javier Cerdán San Pedro, Vicent Flor i Moreno, Carlos Francisco Franco Viñuales, Manuel García Ochando, Paco García Polit, Francisco García, Miguel Ángel Giménez Muñoz, Pablo Gimeno Bellver, Francisco Javier González Vidal, Josep González Vidal, Salvador González Vidal, Manuel González Antón, Rafa Lahuerta Yúfera, José María Lamirán Palomares, Jose Miguel Lavarías Chillarón, Desamparados Llimerà Vidal, Carles López Cerezuela, José Ricardo March, Voro Maroto Mengual, Jorge Milla Ibáñez, Miquel Nadal Tàrrega, Adrián Nicolau Mateu, Salvador Raga Navarro, Oscar Raga Navarro, Salvador Raga Ramón, Emilia Romo Montealegre, Juan Sebastiá Esteve, Elvira Vidal Galindo, Toni Yagüe Aviñó, CheCheChe.net.
·
·

11 comentaris:

Vicent Flor ha dit...

La foto de l'assemblea, per cert, impressionant!

Romi ha dit...

Es hora que los máximos responsables del club,abandonen el actual estado de ambiguedad y desinformación,para mi provocado por el temor al fracaso y ridículo que les produce la posibilidad que una fantasia financiera,trabajada por vanidosos, osados e irresponsables ex-dirigentes,solo preocupados en la protección de su inversión anterior y las consecuencias de una ampliación de capital,se convierta en realidad.
Es hora que el club publicite,engrandezca,optimice su historia,patrimonio y recursos,haciéndonos llegar la vital necesidad de ampliar capital para seguir respirando.
Es hora de escuchar anuncios,protagonizados por jugadores referencia como Puchades,Kempes,Cañizares o Carboni,Presidente actual,cargos políticos y financieros relevantes de nuestra ciudad,actores,explicando con sentir valencianista la preocupación del momento y sus soluciones.
Es hora de ejemplarizar,de mostrar en público gesto de compras,por actuales mandatarios,cuerpo técnico,futbolistas y empleados.
Y es hora de desterrar para siempre a visitantes que un dia fueron directivos,consejeros e incluso presidentes,solo interesados además de en la foto,palco o fama,en su patrimonio,generalmente coberturados en su día por el sector público y por irresponsables periodistas igual de malos en su profesión como buenos sabiendo mercantilizar la información,desgraciadamente con un ejército de mal informados (audiencia)batallando.
Llorente,Gómez,pensad por un momento como se gestionaría esta crisis por parte de gente que no conocí pero si que leí,como Casanova,De Miguel o Peris.Su obra junto con vuestro saber y aptitud deben ser referencia.
No lo olvideis,contundencia,valentía y gestión.Confiamos.Mucho éxito.

Anònim ha dit...

Chapeau.

Bicorp

Anònim ha dit...

Desgraciadamente el VCF dejó de estar en nuestras manos hace muchísimo tiempo. Tan solo nos queda asistir imperterritos a como el club se deteriora a marchas forzadas.
Seguramente todos los valencianistas de corazón deseamos y compartimos el texto creado por el blog, pero en los tiempos que corren no deja de ser una utopía. Es lamentable, pero así es.

Saludos utópicos
Jose Miguel Lavarías

Anònim ha dit...

Probablement cap dels socis que assistien a l'assemblea de 1957 sabia què era el merchandising. És probable que entre ells n'hi haguera gent interessada, amb pecats privats i públiques virtuts, misèries i grandeses, però crec que ni el més indecent dels personatges que apareixen a la foto podia ser capaç de deixar a banda de forma tan obscena l'interés general, de forma tan solemne i irritant. En el mocador del que s'està sonant en primer plano (amb mocs i tot) n'hi ha més dignitat que en tota la retòrica de master de segon fila que se gasta tota esta generació de dirigents cadiretes de cagar. Eixos sombrerets en blanc i negre de la casa Albero del carrer de Xàtiva donen més confiança que els somriures de ganso de les fotos en color de hui per molt que s'intenten dissimular en el carrer Poeta Querol, acudint a Loewe.
Mirant la foto de 1957 comprens que ens salvàrem. Mirant les fotos de huí, tinc la sensació que no ho anem a fer.

tempo è dolore

Cabanyal Xé ha dit...

Compartisc plenament el que escriu Romi. A més afegisc unes quantes preguntes:

1.- Quan eixirà el present Consell d'Administració en bloc a fer-se una foto de família fent cúa per a subscriure noves accions en l'ampliació de capital?

2.- Quan organitzarà el club una campanya de comunicació potent que pose fi a tots els dubtes dels aficionats sobre l'ampliació de capital? (Romi els dona unes quantes idees)

3.- Què fan valencianistes responsables com Arturo Tuzón prestant-se a operacions fosques contràries a l'ampliació de capital?

4.- Quan eixiran estos valencianistes responsables a desautoritzar en públic les esmentades operacions fosques, als seus agents i retirar-los el seu suport, deixant sense efecte la delegació d'accions que feren?

5.- L'operació de compra-venda d'accions impulsada principalment pels dos màxims accionistes del VCF és legítima; però és moral? És ètica?

6.- Està el Consell d'Administració fent una investigació legal i rigorosa al voltant de la plena o nul·la solvència de tots els elements financers, empresarials i individuals de la recent compra-venda d'accions entre els màxims accionistes del club i una empresa desconeguda?

7.- Si la està fent, quan donarà a coneixer els resultats d'eixa investigació públicament? Si no la està fent, per què no la està fent?

8.- Dins de la campanta integral de concienciació de la gran massa d'accionistes i aficionats del VCF, quan explicarà reiterada i clarament el Consell d'Administració que l'èxit de l'ampliació de capital posa fi a la supremacia accionarial dels accionistes majoritaris que a dia de hui han posat el control del club en mans d'una empresa desconeguda?

9.- Què importa més: a) la preservació de les inversions accionarials dels dos màxims accionistes del VCF o b) la supervivència del nostre club?

10.- Si la resposta a l'anterior pregunta és b), quan eixiran a manifestar-se massivament i en públic antics jugadors, entrenadors, penyistes, àrbitres, directius, polítics, empresaris, líders d'opinió i aficionats anònims?

Anònim ha dit...

Jo, ja he comprat les meues. Serà per diners jajaja.

Josep Bosch

Anònim ha dit...

Jo aní el dijous passat.

BT

Anònim ha dit...

Bienaventurados aquellos accionistas que no vendieron sus acciones al diablo, pues de ellos sera el reino del valencia CF.
Bienaventurados aquellos accionistas que no vendieron su alma al poder de 600 euros la acción, pues ellos estaran limpios de pecado.
Malaventurados aquellos accionistas que vendieron su acciones de color blanquinegre, al innombrable, pues buena parte del estado actual del nostre club, sera suya para siempre.

Lo siento, pero alguien lo tenía que recordar.

Pepelu y sus 9 acciones.

Anònim ha dit...

Cierto Pepelu. Aquello dolió mucho más que el descenso o la final de Milan. Aquello si que fue traición. Y no lo de Mijatovic o Villa.

BT

Anònim ha dit...

Amen. Es pot dir mes alt, però no més clar.


Josep Bosch.